Julseminarium 10:e december: Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda
 Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg, Sverige | 10/12/2018 15:30
Vi på Expedition Framåt tycker att det är dags att knyta ihop påsen för ett spännande 2018 så här innan jul. Det gör vi tillsammans med Olof Röhlander. Han är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare, inspiratör och författare. Kom och mingla med oss och summera året.

Mycket har hänt det gångna året. Vi har träffat både nya och för oss välkända företagare i rådgivningar, utbildningar, nätverk och på seminarier. För att riktigt sätta pricken över i på 2018 bjuder vi in till ett extrainsatt eftermiddagsseminarium. Möt en av Sveriges mest uppskattade talare och inspiratörer, Olof Röhlander, som pratar om något så härligt som njutarbete – vad kan väl passa bättre?!
Olof är sex gånger utnämnd till Årets talare/Årets föreläsare och hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. Han behandlar även grunden till alla relationer: kommunikation.
Olof talar om motivation och inspiration – om att bli tänd på framtiden – hans motto är "Framrutan ska vara större än backspegeln".

Följ med och ta del av fyra principer för att uppnå Business With Pleasure – Arbetsglädje på riktigt:
  • Varför good enough är ett bättre alternativ än perfektion.
  • Vad skiljer rött på mobilen från att ha 100 %? Ett sätt att bättre förstå varandras olikheter och styrkor.
  • Njutarbete – det nya arbetssättet i en värld som ständigt startar om.
  • En förändring innebär inte alltid en förbättring – men en förbättring innebär alltid en förändring.
PROGRAM
15.30 Registrering och lättare förtäring
16.00 Föreläsning Olof Röhlander
ca 18.00 Slut

Ta med dig ditt visitkort då vi kommer att ha en spännande utlottning med fina priser!

Detta julseminarium den 10 december med Olof Röhlander riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt eller som deltagit i Företag365. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.
Vid avbokning mindre än 24 timmar innan föreläsningen tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig här:

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.
LÄGG IN I MIN KALENDER

10/12/2018 15:30

PLATS
YESBOX, Gamlestadsvägen 4, Gamlestadens Fabriker, Hus B13
Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg, Sverige


expeditionframat@businessregion.seBesöksadress: Norra Hamngatan 14 Göteborg | Postadress: Box 111 19, 404 23 Göteborg | www.businessregiongoteborg.seThe registration has been closed since 04/12/2018 08:00.