Utveckla affärer med hållbarhet i fokus!

Företagsmässa | Angered Arena | 3 okt
Välkommen till Angereds Företagarförenings och Stadslandet Göteborgs kostnadsfria företagsmässa. Ta chansen att synas i ett större forum, vidareutveckla dina hållbara affärer med lokala drivkrafter och inspireras av likasinnade företagare. Under kvällen bjuder vi på mat och spännande föredrag från lokala eldsjälar, entreprenörer och direktörer.
Program:
16.00 - Mässan öppnar.

16.15 - Välkomst av Mikael Ljungberg från Angereds Företagarförening och Katarina Lindfors från Stadslandet Göteborg.16.25 - Business Region Göteborgs VD Patrik Andersson om att arbeta för att skapa förutsättningar för hela regionens näringsliv genom att bistå med kunskap, kontakter och arenor för samverkan.
16.45 - Peter Carlsson, affärsutvecklare för Cirkulär ekonomi, Sotenäs Symbioscentrum och VD för West Coast Smolt, Stephen Andreasson, berättar om hur kommun och företag samverkar i nya former.17.30 - Helena Holmberg, verksamhetschef för BID (Business Improvement District) Gamlestaden, berättar om framgångsrik och väl beprövad samverkan mellan näringslivsutveckling och stadsplanering.18.00 -  Estrellas VD Carina Hansson om bolagets hållbara utveckling i Angered.18.30 -  Wine Mechanics grundare Kenneth Gustavsson berättar om Nordens första stadsvineri som finns i Slakthuset i Gamlestaden.18.55 - Mikael och Katarina summerar dagen.
BOKA IN

03/10/2019 16:00

PLATS
Högaffelsgatan 15, 424 65 Angered, Sverige
031 – 365 1771
katarina.lindfors@angered.goteborg.se

Anmäl ditt deltagande!
Vad kul att du tar vara på denna unika möjlighet att synas och nätverka på Angereds Företagsförenings företagsmässa den 3 oktober. Skicka in din anmälan senast den 27 september för att säkra din plats.
Dina personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs gärna mer om våra riktlinjer på www.goteborg.se/dinapersonuppgifter. Denna företagsmässa arrangeras av Angereds Företagarförening i samarbete med Stadslandet Göteborg, som är ett EU-medfinansierat projekt som drivs av Business Region Göteborg i samarbete med Göteborg Stad och Coompanion.The registration has been closed since 28/09/2019 00:00.