Svar Direkt Digitalt: Arbetsmiljöarbete – nödvändigt ont eller smart affär?
Östra Hamngatan 5, 411 10 Göteborg, Sverige | 03/09/2020 09:00
Visst kan arbetsmiljöarbete kännas både tråkigt, kravfyllt och resurskrävande. Arbetar vi med frågorna på traditionellt vis så blir resultatet därefter. Denna förmiddagen diskuterar vi hur arbetet kan vara kul och modernt och på allvar bidra till att nå verksamhetens mål.

Hur skapar vi kapacitet att utföra våra uppdrag på ett hållbart sätt? Var ska ditt företag investera sina resurser för bäst utväxling? Hur kan ni ligga steget före och agera proaktivt?  

Delar av webbinariets innehåll:
  • Vad är arbetsmiljö/arbetsmiljöarbete? Och varför ska en SME engagera sig i det?
  • Arbetsmiljöarbete i tider av förändring (organisatorisk, social och inte minst digital arbetsmiljö)
  • Hur sätter vi igång?
Carolin Wilhelm har arbetat med arbetsmiljöfrågor i arbetslivet sedan 2006. Hon är idag arbetsmiljö- och hälsostrateg på Clever Collaboration Group Europe. Med en bakgrund som taekwondoidrottare med tio år i svenska landslaget har hon utvecklat sina egenskaper att formulera tuffa mål och finna kreativa vägar att nå dem.

Webbinariet drar igång torsdagen den 3:e september klockan 09:00 och håller på till cirka 09:45 då vi öppnar för en frågestund via chatt som håller på till ca 10.30.
Länken till webbinariet kommer att skickas ut i ett separat mail en timma innan start!

Webbseminarium öppet för deltagare i Expedition Framåt!

Detta webbinarium är öppet bara för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Deltar ditt företag inte, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta vad det innebär.

Anmäl dig här:
* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.
Anmäl kollega eller annan person
LÄGG IN I MIN KALENDER

03/09/2020 09:00

465 icons add to calendar blue


460 87 logo neg 230px
Besöksadress: Östra Hamngatan 5 Göteborg | Postadress: Box 111 19, 404 23 Göteborg | www.businessregiongoteborg.seThe registration has been closed since 03/09/2020 07:55.