Ledarseminarium 7/12: Arbetsplatsen efter pandemin
 07/12/2021 15:30
Erbjudande till företagare i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup så berättar hon mer!
Varmt välkommen till julmingel och ledarseminarium där vi blickar mot 2022 tillsammans med Göran Adlén

Kommer allt att bli som förr? Kommer vi efter snart två år med en pandemi som har förändrat vårt sätt att arbeta att återgå till det gamla? Det enkla svaret är nej, vi kommer att gå mot en gigantisk förändring!

Den här föreläsningen ger tankarna, idéerna och svaren om ett nytt arbetsliv. Ett arbetsliv där vi mår bättre, presterar mer och framför allt lyckas skapa bättre balans och mer glädje.

Föreläsningen bygger på studier och erfarenheter där vi nu tar med oss det bästa från två världar. En digital värld och en fysisk värld. Och så blandar vi ihop allt precis som man gör med en Gin och tonic. För det är väldigt få som älskar att dricka bara Gin och tonic är det inte så många heller som dricker bart, men tillsammans blir det världens mest populära drink. Precis så ska vi göra, vi tar det bästa från två världar och så skapar vi arbetsplatsernas Gin och tonic. En digilog arbetsplats.

Välkommen till en underhållande, reflekterande och tänkvärd eftermiddag med Göran Adlénen av Sveriges mest prisade föreläsare som i över två decennium studerat vad som händer i vår omvärld. 
 
Det blir utmärkt tillfälle för mingel med andra företagare och ett tillfälle för oss på Expedition Framåt att tacka för ett annorlunda men fint år tillsammans med er innan vi tar nya tag inför 2022!
Ledarseminarium | Arbetsplatsen efter pandemin
Datum: Tisdag 7 december
Tid:  Kl. 15:30-18:00, registrering & mingel 15.30-16.00
Plats: YESBOX, Gamlestadens Fabriker hus B13, Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Kostnad: Ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.


Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.
För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestadens Station där spårvagnar 4, 7, 9 och 11 går.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt 
publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Ledarwebbinariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt
Denna inspirationsträff är en av förmånerna som ingår för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag också delta? 
Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer!
ANMÄL DIG HÄR

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.
Anmäl kollega eller annan person
LÄGG IN I MIN KALENDER

07/12/2021 15:30

465 icons add to calendar blue


460 87 logo neg 230px
Besöksadress: Östra Hamngatan 5 Göteborg | Postadress: Box 111 19, 404 23 Göteborg | www.businessregiongoteborg.seThe registration has been closed since 03/12/2021 23:59.