Innovationsfrukost med Johanneberg Science Park
03/12/2021 08:15
Foto: Venture Cup Sverige

Kompetens+ innovationsfrukostar  
Johanneberg Science Park
3 december   08:15 – 09:15  

Vill du öka innovationskraften i ditt företag? Utvecklas, skapa nya affärsmöjligheter och stå bättre rustad in i framtiden? Då tycker vi att du ska anmäla dig till våra inspirationsfrukostar. Denna gång får Johanneberg Science Parks tur att berätta om sin verksamhet!

Höstens frukostar anordnas av Kompetens+, ett projekt som bland annat syftar till att öka innovationskraft hos företag genom att matcha en kompetensresurs med ett företag. Vi tror att en extern resurs i form av en mentor kan bidra till nya idéer, utveckling och kanske till och med innovation hos företag. Som komplement vill Kompetens+ också inspirera till ökad innovation på företag i regionen och erbjuder därför innovationsfrukostar under hösten.

Vid detta tillfälle kommer Johanneberg Science Park att prata om – tjänsteinnovationsacceleratorn som erbjuder kunskap om affärslogiker och hur innovationsarbetet ska bedrivas för att nå ökad konkurrenskraft.

Johanneberg Science Park är Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad. Här skapas innovationer för ett samhälle som är bra för både människor och miljö. Hur jobbar de med innovation? Varför är det så viktigt? Vilka misstag har gjorts? Vad är bra att tänka på?

Under innovationsfrukosten kommer du som företagare även få möjlighet att träffa andra företagare för att utbyta erfarenheter om innovationsarbete. Missa inte detta!

Varmt välkommen att delta!

När? 3 december 08:15 – 09:15. Men vi släpper in deltagare redan vid 8:00.
Var? Online – länk skickas till anmälda dagen före innovationsfrukosten.

Målgrupp? Små och medelstora företag.
Det är kostnadsfritt att delta.

För mer information, kontakta:
pernilla.blom@businessregion.se
Anmäl dig här
Jag önskar att*
* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.
BOKA IN

03/12/2021 08:15

465 icons add to calendar blue
The registration has been closed since 01/12/2021 20:00.